NONNA is Grootmoeder van een dynamische en ondernemende familie in de voedingsindustrie.

Een logistiek aangepast aan de koude keten, een productie “JUST IN TIME”, een zorgvuldige inventarisatie management kan de kwaliteit van onze producten en de voedselveiligheid voor de consument waarborgen.

NONNA is boven alles een bedrijf met een familiale geest die met succes de uitdaging van de traditie, creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit heeft verzameld.
Onze prioriteit is kwaliteit en voedselveiligheid.
Een volledig assortiment van culinaire ambachtelijke hoogstandjes : soepen, salades, pasta’s, en sandwiches gemaakt met de kennis, authenticiteit en respect voor de tradities.Toegevoegd aan deze traditie zijn er de faciliteiten van onze installaties. De normen van hygiëne, een volledige traceerbaarheid van de grondstoffen tot het eindproduct, een continu temperatuurbeheer van de fabricatie tot de levering.

Nonna is ook een succesverhaal !


 In 2008 is de overname en de reorganisatie van Nonna in Petit – Enghien. Het team telde dan 6 werknemers. Ondanks de crisis groeide Nonna.
 In 2010, investeert Nonna 1.000.000 EUR in het bouwen van een werkplaats te in Gembloux, dan telde het team 10 werknemers.
 In 2012, werd het jaar van de eerste uitbreiding voor het maken van soepen.
 In 2014, bouwde Nonna een nieuwe uitbreiding van 1000 m² met een veel grotere opslagruimte, een investering van 1,8 miljoen EUR.

… Ondertussen vergroot Nonna de indienstnemingen met 20 banen de afgelopen 4 jaar.