NONNA is Grootmoeder van een dynamische en ondernemende familie in de voedingsindustrie.

Een logistiek aangepast aan de koude keten, een productie “JUST IN TIME”, een zorgvuldige inventarisatie management kan de kwaliteit van onze producten en de voedselveiligheid voor de consument waarborgen.

NONNA is boven alles een bedrijf met een familiale geest die met succes de uitdaging van de traditie, creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit heeft verzameld.
Onze prioriteit is kwaliteit en voedselveiligheid.

Een volledig assortiment van culinaire ambachtelijke hoogstandjes : soepen, salades, pasta’s, en sandwiches gemaakt met de kennis, authenticiteit en respect voor de tradities.

Toegevoegd aan deze traditie zijn er de faciliteiten van onze installaties. De normen van hygiëne, een volledige traceerbaarheid van de grondstoffen tot het eindproduct, een continu temperatuurbeheer van de fabricatie tot de levering.

Nonna is ook een succesverhaal !


 In 2008 is de overname en de reorganisatie van Nonna in Petit – Enghien. Het team telde dan 6 werknemers. Ondanks de crisis groeide Nonna.
 In 2010, investeert Nonna in het bouwen van een werkplaats te in Gembloux, dan telde het team 10 werknemers.
 In 2012, werd het jaar van de eerste uitbreiding voor het maken van soepen.
In 2014, bouwde Nonna een nieuwe uitbreiding van 1000 m² met een veel grotere opslagruimte.
In 2017, nieuwe investeringen in een nieuwe plaats van 7000 m² waarvan 4000 m² zijn in productiezones en opslagruimte ingericht en 400 m² in onderhoudsdok.
In januari 2018 verhuist Nonna naar haar nieuwe gebouwen.

… Ondertussen, in 10 jaren, creëert Nonna werkgelegenheid. In 2018 werkt Nonna met 46 arbeiders en een paar interim.