Kwaliteit en respect voor de normen - Nonna

Wetten en regels

Wetten en regels

In ons atelier doen we er alles aan om te voldoen aan de strengste normen. Niet alleen houden we er op elk niveau controlemethodes op na en leven we de huidige HACCP-normen strikt na, we willen ook voortdurend beter worden. 

Onze kwaliteitsverantwoordelijke volgt de wetgeving rond voedselveiligheid op de voet en vertaalt nieuwe wettelijke verplichtingen in procedures.

In ons atelier
doen we er alles aan
om te voldoen aan
de strengste normen

Zelfcontrole en totale traceerbaarheid voor de voedselveiligheid.

Om een kwaliteitsvol product te verkrijgen, moet elke productiestap vakkundig uitgevoerd worden.

Nauwkeurig personeel en respect voor de procedures dragen bij tot de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten en tot een feilloos respect voor de koudeketen. Alle handelingen, van het ontvangen van de grondstoffen (etenswaren en verpakkingen) tot het verzenden van de afgewerkte producten maar ook productie en opslag, worden geregistreerd dankzij ons ERP-systeem. Onze producten worden gecontroleerd door een onafhankelijk laboratorium erkend door het FAVV.

Wij beschikken ook over metaaldetectoren. Het registreren van de temperaturen van alle productie- en opslagruimtes zijn volledig geïntegreerd in de totale traceerbaarheid. De verzendingen worden bovendien opgevolgd via een voortdurende controle en een registratie van de gps-posities en de temperaturen in onze koelwagens.

Nutritioneel 

aspect

Nonna beperkt al enige tijd voedingsadditieven en smaakversterkers (glutamaat …) en vermijdt palmolie zoveel mogelijk.

Voortaan maakt Nonna zelf zijn salades (tonijn mayonaise, pikante tonijn, eiersalade, aardappelsalade, kip curry, kip tikka …) en doet het geen beroep meer op derden. De garantie op een traditionele en natuurlijke productie! De porties gevogelte, vlees en vis werden aanzienlijk verhoogd. Al onze producten zijn voorzien van een voedingsetiket dat de FIC-verordening (INCO) naleeft.
Al onze inspanningen zijn gericht op de voedingskwaliteit van onze producten.
Onze diëtiste waakt over het goede evenwicht van onze producten.

© Nonna - Alle rechten voorbehouden