- Nonna

Nonna,

Nonna, een familiebedrijf

Bij Nonna zorgde vooral de familiale ondernemersgeest voor een geslaagde combinatie van traditie, creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit. Onze prioriteit: kwaliteit en voedselveiligheid. 

Een compleet assortiment heerlijke en ambachtelijke culinaire bereidingen zoals soep, salades, verse pasta en sandwiches, gemaakt met knowhow, authenticiteit en respect voor traditie, zoals Nonna het ons al jaren leert.

Deze traditie wordt nog eens aangevuld met moderne installaties die voldoen aan de strengste hygiënenormen, totale traceerbaarheid - van de grondstoffen tot het eindproduct - en een voortdurende controle van de temperaturen, zowel bij de productie als bij de levering.

Nonna garandeert
topkwaliteit voor zijn producten
en voedselveiligheid 
voor de consument

Onze productie "Just in time"

De hoge kwaliteit van onze producten en de voedselveiligheid voor de consument worden gegarandeerd via een logistiek afgestemd op de koudeketen, een ‘Just In Time’-productie en een nauwkeurig stockbeheer.

Elke dag doorkruisen 10 koelwagens het land en het Groothertogdom Luxemburg om een honderdtal buurtwinkels, instellingen en cafetaria’s te bevoorraden in grote steden als Brussel, Antwerpen, Luik, Gent, Namen, Brugge, Luxemburg en Charleroi, maar ook talloze distributieplatformen.

We produceren enkel op bestelling, en alles gebeurt precies op tijd!

De flexibiliteit van onze service en onze productie is te danken aan een ‘Just in time’-proces en impliceert dat onze werknemers er variabele uren op na houden.

© Nonna - Alle rechten voorbehouden